Granitas Aghata Black

Nuo 302 /M2

Akmens tipas
Granitas
Natūralus
KIEKVIENAS NATŪRALAUS AKMENS BLOKO DYDIS, IŠ KURIO YRA PJAUNAMOS PLOKŠTĖS, GALI SKIRTIS. MATMENYS PATEIKIAMI APYTIKSLŪS*
~300.0 x 185.0 cm*
PLOKŠTĖS STORIS
2.0 cm.
NATŪRALAUS AKMENS PLOKŠTĖS
Parduodamos pilnomis plokštėmis.
PASTABA
Gamybos ir montavimo kainos skaičiuojamos atskirai.
Susisiekite

Prekė tinka

Interjerui
Akmens stalviršiai
Židinių apdaila
Plautuvės ir kriauklės
Akmens plokštės
Laiptų pakopos
Palangės
Eksterjerui
Lauko ir sienų fasadai
Plokštės
Lauko palangės
Lauko laiptų pakopos

Prekės aprašymas

Granitas Aghata Black

Kilmės šalis: Brazilija.
Spalva: tai retas juodas granitas, nuspalvintas baltos, pilkos spalvos juostomis, kurios suteikia gylio ir judesio. Šis granitas, kaip ir kiti, tinkamas stalviršių, palangių gamybai, sienų bei grindų dangai, laiptams, židiniams ir kt. Puikiai tinka tiek vidaus, tiek išorės apdailai.

Galimi akmens paviršiai: poliruotas

  • Stiprumas: granitas yra dvigubai stipresnis už marmurą, nes jame yra kvarco ir kitų mineralų, tokie kaip feldspatai ir gliptolitai. Šie mineralai suteikia granitui didelį tankį ir tvirtumą.
  • Atsparus reikšmingiems temperatūros pokyčiams: granitas išlaiko savo eksploatacines savybes ir puikią išvaizdą net esant dideliems temperatūrų skirtumams, skirtingai nuo kitų medžiagų. Daugiau nei 100 °C temperatūros pokyčiai nėra pavojingi granitui, todėl jį galima naudoti ekstremaliausiomis sąlygomis.
  • Atsparumas mikroorganizmų pažeidimams: skirtingai nuo marmuro ir kitų medžiagų, granitas yra mažiau jautrus grybelių ir kitų mikroorganizmų infekcijai.
  • Atsparumas ugniai: granitas taip pat turi aukštą lydymosi temperatūrą (+700 °C), kuri užtikrina visišką jo saugumą gaisro atveju.
  • Atsparumas šalčiui: dėl mažo vandens absorbcijos koeficiento granitas yra atsparus žemai temperatūrai. Gali būti naudojamas pastatų fasadams, vidaus ir lauko laiptams, pylimams ir kitiems objektams.
  • Mažas vandens absorbcijos koeficientas: granitas nesugeria drėgmės, todėl puikiai tinka pylimams, gatvės laiptais ir pastatų fasadams. Granitas nebijo lietaus ar sniego.
  • Atsparumas deformacijai.
  • Atsparus fiziniams ir cheminiams pažeidimams.

Idėjos