Kvarcitas Super White

Nuo 388 /M2

Akmens tipas
Kvarcitas
Natūralus
KIEKVIENAS NATŪRALAUS AKMENS BLOKO DYDIS, IŠ KURIO YRA PJAUNAMOS PLOKŠTĖS, GALI SKIRTIS. MATMENYS PATEIKIAMI APYTIKSLŪS*
~326.0 x 195.0 cm*
PLOKŠTĖS STORIS
2.0 cm.
NATŪRALAUS AKMENS PLOKŠTĖS
Parduodamos pilnomis plokštėmis.
PASTABA
Gamybos ir montavimo kainos skaičiuojamos atskirai.
Susisiekite

Prekė tinka

Interjerui
Akmens stalviršiai
Grindų danga
Židinių apdaila
Plautuvės ir kriauklės
Akmens plokštės
Laiptų pakopos
Palangės

Prekės aprašymas

Kvarcitas Super White

Kilmės šalis: Brazilija.

Spalva: tai baltai pilkas kvarcitas. Šviesūs atspalviai su švelniai pilkomis ir melsvomis atspalvių priemaišomis sukuria elegantišką ir subtilų derinį. Tinka privačiuose interjeruose, galima naudoti stalviršių gamybai, grindims, sienoms, židiniams, palangėms ir kt.

Galimi akmens paviršiai: poliruotas arba šukuotas.

Kvarcito savybės: kietos struktūros uoliena, dažniausiai sudaryta iš kvarco mineralo, gali būti kietesnė ir už granitą. Pasižymi ypatingu atsparumu įvairiems mechaniniams ir cheminiams poveikiams – nebijo įbrėžimų, rūgščių, cheminių teršalų ir bakterijų. Kiekviena kvarcito plokštė išsiskiria įspūdingais raštais.

Natūralūs akmenys yra gamtos kūriniai, o tai reiškia, kad kiekviena akmens plokštė yra unikali. Nėra dviejų identiškų akmens plokščių. Ši informacija pateikiama kaip bendros gairės, kad galėtumėte suprasti, kokių skirtumų tikėtis spalvų, raštų ir venų atžvilgiu. Visi natūralūs akmenys turi savo unikalias gamtines variacijas, kurias dažnai neįmanoma visiškai atkartoti nuotraukoje arba pavyzdyje. Todėl labai svarbu susipažinti su pasirinkto akmens plokščių vaizdu prieš pradedant montavimo procesą, kad būtų išvengta nepageidaujamų nesklandumų po montavimo. Akmenstata negali priimti pretenzijų dėl akmenų skirtumo po montavimo, todėl patariame kruopščiai įvertinti akmenų plokščių vaizdą ir savybes prieš pradedant statybos procesą.

Daugiau informacijos apie kavrcitą

Idėjos